Auteur Topic: Nieuwe update lab cache  (gelezen 323 keer)

Online Cootje

  • Premium Member
  • Schrijft veel
  • ***
  • Berichten: 186
  • Geslacht: Vrouw
Nieuwe update lab cache
« Gepost op: januari 04, 2023, 07:03:43 pm »
Sinds de nieuwe update kan ik na het invullen van een fout antwoord...niet gelijk weer een antwoord invullen.
Overnieuw opstarten heeft eenmalig zin...daarna het zelfde probleem.

ook de app eraf gooien en overnieuw instaleren heeft geen effect..
ja je raakt je vragen kwijt waar je al geweest bent, maar nog niet ingevuld

Herkenbaar probleem???

Online Ron@ld

  • Schrijft veel
  • ***
  • Berichten: 128
Re: Nieuwe update lab cache
« Reactie #1 Gepost op: januari 04, 2023, 08:02:53 pm »
gewoon nogmaals het foute antwoord verzenden en hij is weer vrij om het juiste antwoord in te geven

Online Cootje

  • Premium Member
  • Schrijft veel
  • ***
  • Berichten: 186
  • Geslacht: Vrouw
Re: Nieuwe update lab cache
« Reactie #2 Gepost op: januari 05, 2023, 01:24:31 pm »
Helaas ...dat werkt niet bij mij 😕

Offline Kilian

  • Premium Member
  • Regelmatige schrijver
  • **
  • Berichten: 71
Re: Nieuwe update lab cache
« Reactie #3 Gepost op: januari 11, 2023, 11:02:31 am »
Ik heb dezelfde problemen maar niet de oplossing :(
This message is best viewed using something with a screen

Offline Zander

  • Premium Member
  • Beginnende schrijver
  • *
  • Berichten: 13
  • Geslacht: Man
Re: Nieuwe update lab cache
« Reactie #4 Gepost op: januari 11, 2023, 02:53:28 pm »
Ik heb dezelfde problemen maar niet de oplossing

Offline Zander

  • Premium Member
  • Beginnende schrijver
  • *
  • Berichten: 13
  • Geslacht: Man
Re: Nieuwe update lab cache
« Reactie #5 Gepost op: januari 24, 2023, 05:49:18 pm »
Hoi
Ik heb 2 toestellen tegelijk in gelogd op  Lab Adventures App.(IPHONE EN IPAD)
Ik heb iPad uitgelogd toen was mijn probleem opgelost.Dat denk ik althans.
Ben van de week geweest en geen problemen meer gehad.
Graag jullie mening.